Актуелно

Свечен настан во објектот "Мајка Тереза"-Злокуќани во организација на Здружение на пензионери -Центар и Хор Елегија предводена од координаторката Василка Цветановска и маестро диригент Валери Стефановски. Голема благодарност од тимот.


Традиционално одбележување на 8ми Март со вработените. Вистинска чест е и задоволство да се работи со ваков вреден колектив.