Актуелно

Програма РХСП во МакедонијаПосета и Донација од страна на имплементаторите , менторите и стипендистите на програмата РХСП во Македонија .
Средбата беше продуктивна со богати заклучоци во насока на проширување и унапредување на дејноста на геријатријата и палијативата во земјава.


предновогодишен базар во Домот за стари лица Мајка Тереза


На ден 26.12.2018 година (среда),денес се оддржа предновогодишен базар во Домот за стари лица Мајка Тереза.


На истиот, вредните раце на нашите корисници со помош и поддршка на персоналот изработија новогодишни украси. За музичкиот дел се погрижи хуманиот маестро Драган Мијалковски.


дружење со прекрасните дами од inner wheel club skopje europea


На ден 28.12.2018 година (петок), убав ден за паметење во убаво друштво со прекрасните дами од Inner Wheel Club Skopje Europea.


Членовите на ова познато друштво имаа можност да се дружат со корисниците од Домот за стари лица" Мајка Тереза" и да го покажат својот хуман гест подарувајќи пакети на нашите корисници.