Актуелно

Акција „Се грижиме“


УМС на ВМРО-ДПМНЕ во посета на Мајка Тереза

УМС на ВМРО-ДПМНЕ како дел од акцијата “Се грижиме” го посети Домот за стари лица “Мајка Тереза” во Скопје.

Премиерот Никола Груевски и министерот за здравство Никола Тодоров во посета на Геронтолошкиот завод


  • rekonstrukcija6
  • rekonstrukcija1
  • rekonstrukcija2
  • rekonstrukcija3
  • jquery gallery
  • rekonstrukcija5
rekonstrukcija61 rekonstrukcija12 rekonstrukcija23 rekonstrukcija34 rekonstrukcija45 rekonstrukcija56
jquery image slider by WOWSlider.com v8.0

Геронтолошкиот завод ќе се реконструира со 50 милиони денари. На 06.05.2012 година премиерот Никола Груевски го посети Геронтолошкиот завод, придружуван од министерот за здравство Никола Тодоров. При оваа посета премиерот Груевски информира дека следната недела ќе почне темелна реконструкција на Геронтолошкиот завод, во која ќе бидат вложени 50 милиони денари.