Актуелно

Меѓународен ден на старите


 • g1
 • g2
 • g3
 • g4
 • g5
 • g6
 • g7
 • jquery carousel
 • g9
html5 slider by WOWSlider.com v8.0

По повод Меѓународниот ден на старите лица Премиерот Никола Груевски дојде во посета на ЈЗУ Геронтолошки Завод - домот Мајка Тереза

Имплементирани ISO 9001:2000 и HAACP


Јавната здравствена установа Геронтолошки Завод "13 Ноември" е првата јавна здравствена установа во која се имплементирани ISO 9001:2000 и HAACP стандардите, како и "политика за квалитет".

Отворање на реновираниот оддел за интензивна и постинтензивна нега


 • img5
 • img1
 • img11
 • img10
 • img2
 • img4
 • img3
 • img6
 • img7
 • carousel jquery
 • img9
html5 slider by WOWSlider.com v8.0

На отварањето на реновираниот оддел за интензивна и постинтензивна нега присуствуваше министерот за здравство, господинот Имер Селмани.