Актуелно

Донација од Rotary Club


Rotary Club, Skopje International го донираше ЈЗУ Геронтолошки Завод „13 Ноември“ - Скопје во вредност од 5000 Еура во чаршави за кревети.

Ден на дрвото


 • img1
 • img2
 • img3
 • img4
 • wordpress gallery plugin
 • img6
slider bootstrap by WOWSlider.com v8.0

ЈЗУ Геронтолошки Завод „13 Ноември“ - Скопје се вклучи во акцијата „Ден на дрвото“ која по десетти пат се одржува во Македонија. Оваа година под мотото „Спортски е да се сади“.

Нега за грижа на стари лица

Во активностите за одбележување на Неделата на грижа за стари лица се вклучија градинката „13 Ноември“ и ООУ „Тихомир Милошевски“.


 • img1
 • img2
 • angular slider
 • img4
slider bootstrap by WOWSlider.com v8.0

Градинка „13 Ноември“

 • DSCN3161
 • DSCN3170
 • DSCN3182
 • DSCN3186
 • DSCN3196
 • DSCN3219
 • DSCN3221
 • DSCN3223
 • DSCN3238
 • angular slider
 • DSCN3245
slider bootstrap by WOWSlider.com v8.0

ООУ „Тихомир Милошевски“