Светски ден на машкото здравје
...

Драги Дами, колку за потсетување и мажите имаат свој месец!


Денес,нашата здравствена установа ЈЗУ Спец. болница за геријатриска и палијативна мед. 13 Ноември Скопје, го одбележува светскиот ден од месец Ноември за машкото физичко и ментално здравје со тоа што дадовме бесплатни прегледи за мажите како и секоја година.






Повеќе
65 години јубилеј ЈЗУ Специјализирана болница за геријатриска и палијативна медицина 13 Ноември - Скопје
...

НЕКА НИ Е ЧЕСТИТ ДЕНОТ !

Денес го одбележуваме нашиот јубилеј 65 години од постоењето на нашата здравствена установа ЈЗУ Спец. болница за геријатриска и палијативна мед. 13 Ноември Скопје.
- Почитуван Претседателе на РСМ ,
- г-дин Стево Пендаровски,
- Почитуван министер за здравство
- г-дин Фатмир Меџити ,
- Почитувани лидери, директори , министри ,институции и соработници благодарни сме што сте одвоиле од вашето ценето време и бевте дел од нашиот настан.

Повеќе

Наша мисија & наша визија

   НАШАТА МИСИЈА Е ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА ВИСОКО КВАЛИТЕТНИ ЗДРАВСТВЕНИ УСЛУГИ ОД ОБЛАСТА НА ГЕРИЈАТРИСКАТА И ПАЛИЈАТИВНАТА МЕДИЦИНА, ПО ПРИМЕРОТ НА СОВРЕМЕНИТЕ МЕДИЦИНСКИ ДОСТИГНУВАЊА ВО ОВИЕ ОБЛАСТИ, СО ЕТИЧКИ, ХУМАН И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРИСТАП.
НАШАТА ВИЗИЈА Е ПОСТОЈАНО УНАПРЕДУВАЊЕ НА КВАЛИТЕТОТ НА РАБОТЕЊЕТО СО ФОКУС НА ЗАДОВОЛСТВОТО НА ПАЦИЕНТИТЕ И ВРАБОТЕНИТЕ. КОНТИНУИРАНА ЕДУКАЦИЈА НА ВРАБОТЕНИТЕ, ПОТТИКНУВАЊЕ НА НАУЧНО-ИСТРАЖУВАЧКАТА РАБОТА И ПРЕРАСНУВАЊЕ ВО НАСТАВНА БАЗА И РЕГИОНАЛЕН ЕДУКАТИВЕН ЦЕНТАР ЗА ГЕРИЈАТРИСКА И ПАЛИЈАТИВНА МЕДИЦИНА.

Корисни линкови
Министерство за здравство Министерство за транспорт и врски Фонд на здравство Институт за јавна здравје на Република С. Македонија

Контактирај не